IFE174 INSIGHT FEELINGS PURIFYING HAND WASH Dezinfekuojantis rankų prausiklis 400 ml

9,89 €
5,44 €
100% saugus pirkimas
Kiekis

356803
23 Prekės
Produktų linija
Insight Feelings
Paskirtis
Kūno odos priežiūrai
Rankų dezinfekcijai
Tūris
400 ml

FEELINGS (liet. JAUSMAI)

Feeling (liet. Jausmas) / ˈfiːlɪŋ / daiktavardis, iš veiksmažodžio „feel" (liet. – jausti), t. y." experience" (liet. - patirti) emociją ar pojūtį.

Terminas, plačiai vartojamas angliškai. Paprastai apibūdinamas jausmas, pojūtis, emocinė būsena ar reakcija. Pradiniame žodyje veiksmažodis „jausti" reiškia arba fizinį suvokimą jutimais, arba intuityvų numatymo ar išankstinio supratimo pojūtį.

„Insight Feelings" linija atkuria „Insight" nuotaikas pasaulio salonams per gaminius plaukų stilistams bei kasdienį naudojimą salonuose ar mažmeninėje prekyboje.

Oda atlieka gyvybiškai svarbią organizmo funkciją, apsaugodama ją nuo visų rūšių bakterijų.

Štai kodėl mes sukūrėme naują odos priežiūros produktų liniją, skirtą kasdieniam naudojimui tiek namuose, tiek visur kitur.

PURIFYING HAND WASH Dezinfekuojantis rankų prausiklis

Švelnus rankų prausiklis. Papildytas dedešvų ir alyvuogių ekstraktais, kurių minkštinamosios ir raminamosios savybės suteikia odai švaros, minkštumo ir aromato.

Formulė:

  • Patikrintas dėl nikelio <0,5 ppm 
  • Sertifikuota „VEGAN OK" 
  • 99% natūralios kilmės 

Kaip naudoti:

Tepkite ant šlapių rankų, pamasažuokite ir nuplaukite.

Aktyviosios medžiagos:

ARBATMEDŽIO ALIEJUS: eterinis aliejus, išgautas iš Melaleuca alternifolia - augalo, žinomo dėl savo antibakterinių ir priešuždegiminių savybių;

ORGANINIS DEDEŠVOS EKSTRAKTAS: nuo senų senovės vertinamas dėl minkštinamųjų ir antioksidacinių savybių;

ORGANINIS ALYVUOGIŲ EKSTRAKTAS: alyvuogėse esantys biofenoliai pasižymi puikiomis antioksidacinėmis savybėmis kovoje su laisvaisiais radikalais.

Dydis:

400 ml.

Mūsų formulių sudėtyje yra didelis procentas odai pritaikytų ekologiškų žaliavų, darančių mažą poveikį aplinkai:

NETOKSILINTOS PAVIRŠINIO AKTYVUMO MEDŽIAGOS

Natūralios kilmės, daugiausiai iš kokosų aliejaus šios paviršinio aktyvumo medžiagos lengvai irsta ir labai tinka odai, bet taip pat gerai prausia ir valo. Tinka net ir jautriausiai odai, saugo ją ir jos hidrolipidinį sluoksnį.

SERTIFIKUOTI EKOLOGIŠKI ALIEJAI IR EKSTRAKTAI

Visose savo formulėse naudojame aliejus ir ekstraktus iš ekologiškų ūkių, turinčių sertifikatus, nenaudojančių GMM, pesticidų ar kitų sveikatai ir aplinkai kenksmingų cheminių medžiagų, taip gauname veikliąsias medžiagas, pasižyminčias didžiausiu funkcionalumu.

ŠVELNIOS MINKŠTINAMOSIOS MEDŽIAGOS

Kaip ir pirmiau nurodytos medžiagos, šios taip pat yra augalinės kilmės, gaunamos iš kokosų aliejaus ir palmių sėklų aliejaus. Jos sustiprina formulių maitinamąjį ir šilko švelnumo pojūtį teikiantį poveikį, dėl kurio atsiranda malonesnis odos pojūtis.

AUGALINĖS KILMĖS GLICERINAS

Iš kokosų aliejaus gaunamas augalinis glicerinas ypač tinka rūpintis oda. Iš kitų medžiagų jis išsiskiria lengvu drėkinimu, taip apsaugodamas odą nuo išsausėjimo. Be to, glicerinas daro poveikį gaminio sudėtyje esančioms veikliosioms medžiagoms, sustiprindamas jų teigiamą poveikį odai. Tai labai švelni ir visiškai nedirginanti medžiaga.

ODAI DRAUGIŠKI TIRŠTIKLIAI

Tik augalinės kilmės (iš kokosų aliejaus, palmių sėklų aliejaus ir kukurūzų krakmolo) šios sudedamosios dalys sumažina galimą dirginimą, kurį sukelia prausimo veiksmas. Be to, sustiprina formulės drėkinamąsias savybes.

HIPOALERGINIAI KVAPAI

Naudojami tik hipoalerginiai kvapai mums leidžia sumažinti odos sudirginimo riziką.

IFE174 INSIGHT FEELINGS...

9,89 € 5,44 €