DANDRUFF CONTROL LOTION Losjonas nuo pleiskanų 8x8ml

48,00 €
24,00 €
100% saugus pirkimas
Kiekis

76567
7 Prekės
Produktų linija
ONcare
Paskirtis
Nuo pleiskanų
Tūris
8x8ml

Selective Professional linija plaukams ONcare – tai kasdienis grožio ritualas jūsų plaukams. ONcare plaukų priežiūros linija sukurta profesionalams, ieškantiems pačių netikėčiausių sprendimų. Tai puoselėjimas, prasidedantis salone profesionaliu prisilietimu, ir besitęsiantis namuose, siekiant matomų ir ilgalaikių rezultatų. Išskirtiniai ilgalaikiai rezultatai plaukams be jokių kompromisų, kuriuos galima tik įsimylėti.

 

ONcare Scalp Defense produktų šeima:

ONcare Scalp Defense - specialių priemonių linija, skirta nuraminti, prisodrinti deguonimi ir apsaugoti galvos odą, sureguliuojant odos funkcijas. Linija sukurta siekiant specialaus sprendimo kiekvienai galvos odos problemai:

  • Pleiskanota oda. Dėl Ritoctone Olamine, Defensil ir kopalių aliejaus poveikio Dandruff control pašalina pleiskanas, atkuria natūralią mikrobų pusiausvyrą ir palengvina niežėjimo pojūtį.
  • Riebi oda. Dėl Tiolisina complex 30, kopalių aliejus ir Defensil poveikio Reduce pašalina riebalų perteklių ir nešvarumus, sureguliuoja sebumo išsiskyrimą, apsaugo ir sustiprina apsauginį odos sluoksnį.
  • Jautri oda. Dėl kartu veikiančių saulėgrąžų ir ramunėlių ekstraktų bei bisabololio poveikio Lenitive palengvina dirginimo pojūtį ir nuramina sudirgintą odą, atpalaiduoja ir atkuria fiziologinę hidrolipidų pusiausvyrą. 

Plaukų sveikata prasideda nuo galvos odos. Sveika oda yra gražių plaukų pagrindas.

DANDRUFF CONTROL LOTION
Pasižymi antimikrobiniu, antimikoziniu ir vėsinamuoju veikliųjų medžiagų poveikiu, todėl mažina pleiskanas, subalansuoja riebalus ir atkuria galvos odos pusiausvyrą. Sumažina niežulį ir papildo „ONcare Dandruff control" šampūno nuo pleiskanų poveikį.

Veikliosios medžiagos:
PIROKTONO OLAMINAS: pasižymi riebalus reguliuojančiu ir antimikrobiniu poveikiu, švelniai pašalina pleiskanų perteklių, atkurdamas natūralų galvos odos balansą. 
EUKALIPTAS: pasižymi natūraliu gaivinamuoju poveikiu, suteikia galvos odai ir plaukams lengvumo pojūtį, suteikia malonios gaivos ir geros savijautos.

Naudojimas:
Prieš naudojimą gerai suplakti. Išplovę galvą Dandruff control šampūnu nuo pleiskanų nusausinkite plaukus rankšluosčiu. Tolygiai paskirstykite reikiamą ampulės turinį ant švarios galvos odos ir įmasažuokite pirštų galiukais. Priemonės nereikia nuplauti, galite iš karto formuoti šukuoseną. Norint pasiekti geriausių rezultatų rekomenduojama naudoti kiekvieną kartą, kai atsiranda pleiskanos.

Pakuotė:

8 x 8 ml

DANDRUFF CONTROL LOTION...

48,00 € 24,00 €