2

POWERPLEX SPRAY MASK Kaukė dažytiems, balintiems ar tiesintiems plaukams 150ml

19,20 €
100% saugus pirkimas
Kiekis

70632
53 Prekės
Produktų linija
Powerplex
Paskirtis
Dažytiems plaukams
Pažeistiems plaukams
Priežiūrai po procedūrų
Tūris
150 ml

POWERPLEX ® - Naujoviška profesionali priemonė, skirta naudoti visų techninių procedūrų metu, išryškina kosmetinį rezultatą ir apsaugo plauką nuo pažeidimų ir lūžinėjimo.


IŠSKIRTINĖ FORMULĖ: į jos sudėtį įeina naujoviška patentuota natūralios kilmės molekulė, išvesta siekiant daryti poveikį trims pagrindiniams veiksniams, nuo kurių priklauso plauko grožis ir stiprumas.

POVEIKIS: POWERPLEX ® lengvai įsiskverbia į plauko stiebą, sukurdamas naujus saitus su baltyminėmis plauko struktūromis. Saugo plauką, stiprina, suteikia gyvybingumo, atstato pažeistas struktūras ir išryškina techninių procedūrų kosmetinį rezultatą.

PAPRASTUMAS: POWERPLEX ® yra įvairiapusiškai panaudojama dėl specialios savo formulės, kurios dėka priemonę galima naudoti įvairių techninių procedūrų metu, išryškinant jų rezultatą: dažant, balinant, chemiškai tiesinant ar garbanojant plaukus bei dažymo tiesioginiais pigmentais, tiesinimo keratinu ir restruktūrizavimo procedūrų metu.


SUDĖTYJE NĖRA: Etilendiamintetraacto rūgšties (EDTA) ir išvestinių komponentų, dažiklių, formaldehidą išskiriančių konservantų, parabenų, gyvūninės kilmės sudėtinių dalių.

POWERPLEX ® puikiai tinka plaukams, kuriems jau atlikta techninė procedūra, dėl kurios jie yra jautresni, todėl jiems reikia didesnės apsaugos ir daugiau gyvybingumo.

POWER IN THE HAIR
GALIA PLAUKUOSE

Cheminės priemonės pakeičia arba pažeidžia pagrindinę keratino struktūrą, dėl to nutrūksta baltyminiai saitai, o plaukai pradeda lūžinėti. POWERPLEX ® saugo baltyminius saitus, atstato ankstesnių procedūrų metu pažeistų plaukų struktūrą, sukurdamas naujus saitus tarp aminorūgščių grandinių.

POWERPLEX SPRAY MASK

POWERPLEX PURŠKIAMOJI KAUKĖ

Tai ypatinga priežiūros priemonė dažytiems, balintiems , cheminių procedūrų paveiktiems ar tiesintiems plaukams. Priemonė su šiuolaikiška natūralios kilmės formule, naudojama POWERPLEX ® techninėse procedūrose stiprina, drėkina, puoselėja ir saugo plaukus iš vidaus, prailgindamas kosmetinių procedūrų poveikį.

Naudojimas:

purkškite priemonę ant drėgnų plaukų maždaug 20 centimetrų atstumu, kruopščiai iššukuokite, kad tolygiai pasiskirstytų. Nereikia nuskalauti, galite formuoti šukuoseną. Norint tiesiog atgaivinti plaukus, purkškite priemonės ant rankų ir paskirstytkite ant sausų plaukų per visą ilgį link galiukų. Perspėjimas: Netinka vaikams iki trejų metų amžiaus.

Pakuotė:

150 ml

POWERPLEX SPRAY MASK Kaukė...

19,20 €