2

NOW VOLUMIZER Volumizing mousse Stiprios fiksacijos, plaukams apimtį suteikiančios putos 250ml

23,60 €
100% saugus pirkimas
Kiekis
Paskutinė prekė

82515
1 Vienetas
Produktų linija
Now
Paskirtis
Plaukų formavimui
Tūris
250 ml

THE FUTURE OF STYLE IS NOW

NELAUKIME RYTOJAUS – BŪKIME STILINGI DABAR

Iš SELECTIVE PROFESSIONAL kūrimo laboratorijų pristatome NOW NEXT GENERATION - formavimo ir plaukų fiksacijos liniją tiems, kurie mėgsta išreikšti savo išvaizdą, tiek drąsiai, tiek tradiciškai!

NOW NEXT GENERATION gaminiai - tai nepriekaištinga kokybė, suteikianti galimybę kurti stilių nepaprastai lengvai.

Linija skirta pabrėžti, kontroliuoti ir patobulinti galutinį rezultatą, nepažeidžiant plaukų.

Kiekvienas gaminys unikalus, nes susilietęs su skirtingais plaukais, kinta.

Dėl išskirtinės COLOR SHIELD technologijos NOW NEXT GENERATION gaminiai suteikia plaukams sveikatos, elastingumo, švelnumo ir blizgesio.

Pagrindinis COLOR SHIELD technologijos elementas - išskirtinis rudųjų jūros dumblių ekstraktas - padeda apsaugoti plaukus nuo išorinių veiksnių ir neigiamo senėjimo poveikio.

Stiprios fiksacijos apimties suteikiančios putos plaukams

Stiprios fiksacijos plaukų modeliavimo putos, pasižyminčios kondicionuojamuoju poveikiu. Puikiai tinka visų tipų plaukams. Suteikia ilgalaikio purumo ir formos, tačiau plaukai nesulimpa ir netampa kieti. Plaukams suteikia žvilgesio, o įvaizdžiui – struktūros, stangrumo ir apimties. Dėl specialios formulės šukuoti ir peršukuoti plaukus tampa ypač lengva. Be to, plaukai apsaugomi nuo džiovintuvo karščio ir žalingo UV spindulių poveikio.

Privalumai:

  • Koncentruota formulė, paliekanti lengvumo pojūtį. Suteikia fiksacijos ir apimties. Pasižymi nepaprastai kondicionuojančiu ir apimtį didinančiu efektu.
  • Idealiai tinka vidutiniams ir ploniems plaukams. Suteikia stiprios fiksacijos plaukų apimčiai jų neapsunkinant. 
  • Suteikia paklusnumo garbanotiems plaukams nepalikdama jokių liekanų. Neleidžia plaukams pūstis ir net ploniausiems plaukams suteikia gyvybingumo.

Veikliosios medžiagos:

PANTENOLIS: provitaminas B5 prasiskverbia į plaukus ir juos sudrėkina, suteikia lankstumo ir apimties. Silpniems ir pažeistiems plaukams suteikia žvilgesio, apimties ir gyvybingumo.

KATIJONINIAI IR SILIKONINIAI POLIMERAI: kosmetiškai papildo ir pakeičia plaukų struktūrą, pašalina elektrostatinį poveikį ir apsaugo nuo džiovintuvo karščio. Plaukai tampa minkštesni ir lengvai iššukuojami. 

Naudojimas:

Prieš naudojimą gerai suplakite. Išspauskite į rankas 1 ar 2 graikinio riešuto dydžio putų kiekį ir paskirstykite rankomis arba šukomis ant išplautų ir nusausintų plaukų. Formuokite norimą šukuoseną.

NOW BEAUTY samprata:

+ DESIGN CURL: stiprios fiksacijos didelėms garbanoms. 

+ LIGHT ON: kristalinio ir tankaus efekto plaukams.

Pakuotė: 250 ml

NOW VOLUMIZER Volumizing...

23,60 €