0

Plaukų dažai COLOREVO - CASTANO CIOCCOLATO NOIR 4.35

10,19 €
100% saugus pirkimas

Plaukų dažai parduodami tik kirpėjams-profesionalams

84435
56 Prekės
Produktų linija
Colorevo
Paskirtis
Plaukų dažymui
Spalva
4.35
Tūris
100 ml

Ilgalaikiai intensyvaus kosmetinio poveikio kreminės konsistencijos dažai

VEIKIMAS

Šie dažai užtikrina sodrią, žvilgančią ir harmoningą spalvą, o Jūs galite jaustis visiškai saugūs. Puikiai tinka visiškai paslėpti žilus plaukus. Lengva paruošti ir tepti dėl tinkamo dažų klampumo. Dovanojamos ryškios ilgalaikės spalvos, užtikrinamas norimas rezultatas. Oda puikiai toleruoja mišinį dėl ramunėlių ekstrakto,  saugančio odą nuo sudirginimo. Skanus aromatas malonus tiek kirpėjui, tiek klientui. Galutinis rezultatas nesiskirs nuo spalvų paletėje nurodytų atspalvių. Turite visišką kūrybinę laisvę, kadangi šiuos dažus galima maišyti su EVO MIX, suteikiant platų spalvų pasirinkimo spektrą. Numeravimo sistema suderinta su kitais Selective Professional dažais, siekiant profesionalumo ir individualumo dažant plaukus. Galimi 103 atspalviai, suskirstyti į 9 spalvų grupes: NATURALI (NATŪRALŪS), CENERE (PELENŲ), BEIGE (SMĖLIO), DORATI (AUKSO), RAMATI (VARIO), ROSSI (RAUDONI), MOGANO (RAUDONMEDŽIO), VIOLINI (VIOLETINIAI) IR FANTASIA (FANTAZIJOS).

VEIKLIOSIOS MEDŽIAGOS

Ceraflux – tai keramidų kompleksas, pasižymintis unikaliomis savybėmis, atstatančiomis ir suvienodinančiomis plauko struktūrą, todėl puikiai reguliuoja plauko stiebo porėtumą, padeda tolygiai pasiskirstyti dažomiesiems pigmentams, o plauko paviršinis sluoksnis tampa lygus ir švytintis.

NAUDOJIMAS IR PARUOŠIMAS

EVO atspalvių formulės sukurtos naudoti su EVO OXY 10 vol. (3 %), 20 vol. (6 %) arba 30 vol. (9 %). Mišinio proporcijos: 1+1 (pvz., 50 ml EVO + 50 ml EVO OXY). Laikykite 30 minučių.

Tik profesionaliam naudojimui.

Plaukų dažai COLOREVO -...

10,19 €