3

ON CARE SMOOTH plauko kutikulę lyginantis šampūnas 1000ml

44,00 €
100% saugus pirkimas
Kiekis

1383300
20 Prekės
Produktų linija
ONcare
Paskirtis
Plaukų glotninimui
Plaukų tiesinimui
Plaukų žvilgesiui
Visų tipų plaukams
Tūris
1000 ml

SMOOTH

ATSKLEISKITE SAVO PLAUKŲ JĖGĄ IR GROŽĮ

Priemonės ilgiems plaukams silpnais galiukais. Kartais ilgi plaukai kenčia nuo įvairių šukuosenų ir aplinkos veiksnių. Dėl šių priežasčių jie gali tapti sausi, nepaklusnūs ir prarasti savo spindesį. „SMOOTH“ linijos priemonės puikiai tinka siekiant išsaugoti sveikus plaukus ir jų ilgį.

„ONCARE SMOOTH“ suteikia ilgiems glotniems plaukams veidrodinį žvilgesį, padeda juos suvaldyti

 

Ši linija buvo sukurta siekiant atkurti glotnių, nepaklusnių ir ypatingai ilgų plaukų tvirtumą, blizgesį ir juos sudrėkinti. Sudėtyje yra specifinių aliejų, kurie atkuria drėkinimą, suteikia plaukams gyvybingumo ir tvirtumo. Puikiai tinka ilgiems plaukams, kai norima juos sustiprinti ir ilgiau išlaikyti jų grožį..

 

 

GLOTNINAMASIS ŠAMPŪNAS

Šampūnas ypač tinkamas ilgiems ir nepaklusniems plaukams. Švelniai juos išplauna bei suteikia paklusnumo. Suvaldo pūtimąsi ar nepaklusnias garbanas, jos tampa žvilgančios bei lengviau formuojamos. 

Naudojimo būdas: paskirstykite ant drėgnos galvos odos. Masažuojant paskirstykite produktą ant visų plaukų, paskui kruopščiai nuskalaukite. Jei reikia, pakartokite. Toliau tęskite su tinkamiausia procedūra.

 

  

ESMINIŲ SAVYBIŲ DERINIMAS

AVOKADŲ ALIEJUS: JAUNYSTĖS ŠALTINIS 

Avokadų liejus yra natūralus aliejus, kuriame gausu maitinamųjų medžiagų ir karotinoidų. Šis aliejus pasižymi greitu įsigėrimu į plauką ir dėl šių savybių jis intensyviai maitina ir drėkina galvos odą bei plauko stiebą, kai jie yra ypač sausi. Avokadų aliejus pagerina plaukų drėgmės lygį, paspartina jų augimą ir suteikia žvilgesio.

GROŽIO PARTNERIS: KOKOSŲ ALIEJUS

Jame gausu labai svarbių aminorūgščių, antioksidacinių fermentų ir fitonutrientų. Intensyviai drėkina, plaukai tampa žvilgantys ir lengviau suvaldomi jau po pirmo panaudojimo. Suteikia plaukams išskirtinio švelnumo, padeda atkurti plaukų galiukus ir mažina pasišiaušimą.

    

ONCARE 

Manifestas grožiui.

Plaukų procedūrų priemonių linija, skirta prižiūrėti bet kokio tipo plaukus ir patenkinti visus kirpėjų poreikius. ONCARE“ atsižvelgia į visas esmines plaukų priežiūros procedūras ir skiria didelį dėmesį kliento gerovei bei sveikatai. 

ĮKVĖPIMAS

ŠAMPŪNAS BE SLES-SLS – pažangių technologijų dėka priemonių sudėtyje nėra SLES (natrio laureto sulfato) ar SLS (natrio laurilo sulfato).

FORMULĖS EVOLIUCIJA – dėl patobulintų formulių priemonės išlaikė visas savo savybes ir dabar yra dar veiksmingesnės.

SUDĖTIS – kiekviena linija buvo sukurta pagal specifinius natūralumo principus ir konkrečius skirtingų plaukų poreikius. 

APIBRĖŽTA PASKIRTIS – priemonių linijos buvo pritaikytos kiekvienam plaukų tipui, užtikrinant konkrečią ir tikslinę priemonių paskirtį.

PERDIRBTA PAKUOTĖ – pakuotė pagaminta iš 50 % perdirbto plastiko ir ją taip pat galima perdirbti. 

PLAUKUS PUOSELĖJANTYS BALZAMAI – ne tik kondicionuoja, bet ir pasižymi intensyviu poveikiu, kad jūsų plaukai atrodytų sveikesni ir gražesni.

  

Laisvė slypi paprastume.

ON CARE SMOOTH plauko...

44,00 €

Susijusios prekės