1

KERATIN PRE-TREATMENT Valomasis šampūnas prieš procedūras 500ml

23,29 €
100% saugus pirkimas
Kiekis

72700
18 Prekės
Produktų linija
α keratin
Paskirtis
Techninėms procedūroms
Tūris
500 ml

α-keratin tai pirmoji plaukų tiesinimo priemonių linija su augaliniu keratinu. Tiesina, lygina ir restruktūrizuoja net ir stipriai pažeistų plaukų audinius. Šalina šiurkštumą ir glotnina garbanotus plaukus. Užtikrinamas ilgalaikis rezultatas, išliekantis ilgiau nei 12 savaičių. Šiuolaikiškos α-keratin priemonės - tikras perversmas plaukų tiesinimo produktų rinkoje, nes siūlo profesionalius, saugius ir ypač veiksmingus produktus, galinčius patenkinti klientų, besirūpinančių ekologija, poreikius. α-keratin naudojamas tik augalinis keratinas – iš javų ir sojų gautų aminorūgščių kompleksas, kuris tobulai atkartoja gyvulinės kilmės keratino savybes. Technologija susijungia su gamta, o naujovės praplečia horizontus. Gimsta α-keratin Green Technology (liet. žalioji technologija) – išskirtinis augalinio keratino ir kitų natūralių veikliųjų medžiagų mišinys. Specialiosios veikliosios medžiagos restruktūrizuoja ir kondicionuoja plaukus, jų poveikis giluminis, todėl užtikrinamas daugialypis rezultatas, visiškai nekenkiant gamtai, nepažeidžiant plaukų struktūros ir užtikrinant gerą kliento savijautą. Specializuotose laboratorijose atlikti testai patvirtina aukštą profesionalių α-keratin priemonių kokybę ir saugą.

SHAMPOO PRE-TRATTANTE 1
ŠAMPŪNAS, SKIRTAS NAUDOTI PRIEŠ TIESINIMO PROCEDŪRĄ
Speciali plaukų plovimo priemonė giliai išvalo plauko stiebą ir galvos odą, paruošdama plaukus tiesinimo procedūrai. Puikiai tinka nešvarumams ir plaukų formavimo priemonių likučiams pašalinti, kad tiesinimo procedūra būtų kuo veiksmingesnė. SUDĖTYJE NĖRA SLS, DRUSKŲ IR PARABENŲ.

Veikliosios medžiagos:
FISION KERA VEG18: augalinės kilmės keratinas. Javų, sojos ir kitų grynų augalinių aminorūgščių kompleksas, kruopščiai atrinktas siekiant atkartoti plaukuose esančio natūralaus keratino savybes ir veiksmingumą.
CHELATAI: neutralizuoja mineralų likučius ir chloro nuosėdas, saugo nuo vandens šarmingumo ir kenksmingo kalkių nuosėdų poveikio.
PANTENOLIS: daugiafunkcinis vitaminas drėkina, maitina ir kondicionuoja.

Naudojimas:
Reikiamą priemonės kiekį tolygiai paskirstykite ant drėgnos galvos odos. Masažuojamaisiais judesiais įtrinkite produktą per visą plaukų ilgį, tuomet kruopščiai išskalaukite. Procedūrą pakartokite du kartus, tuomet išskalaukite gausiu vandens kiekiu. Pradėkite džiovinti.

Tik profesionaliam naudojimui.
Pakuotė: 500 ml
PH: 6,5–7,5

KERATIN PRE-TREATMENT...

23,29 €