4

HEMP SUBLIME Serumas su kanapių sėklų aliejumi 100ml

30,00 €
100% saugus pirkimas
Kiekis

73733
34 Prekės
Produktų linija
Hemp
Paskirtis
Pažeistiems plaukams
Tūris
100 ml

HEMP SUBLIME
PRABANGIOJI PRIEŽIŪRA

Naujoji STULBINANČIŲ PRIEMONIŲ linija.

Su prabangiomis grožį papildančiomis savybėmis, idealiomis norint atkurti reikalingą plaukų drėgmės ir maitinimo lygį. Aliejus, išgautas iš kanapių sėklų, maitina ir stiprina plaukus ir galvos odą, o jo maitinamosios medžiagos įsiskverbia giliai, suteikdamos plaukams minkštumo ir ypatingo žvilgesio. Dėl ypatingųjų drėkinamųjų savybių jis tampa idealus naudoti kasdiena.

DRĖKINA  itin sausus, praradusius gyvybingumą ir silpnus plaukus

GILIAI MAITINA  išlaikydamas optimalų drėgmės lygį

STIPRINA suteikdamas plaukams elastingumo, apimties ir ypatingo žvilgesio

Kanapių aliejaus naudojimas naujausios kartos kosmetikos priemonėse tampa vis svarbesnis dėl puikių maitinamųjų savybių ir naudingojo poveikio. Kanapės savo sudėtyje turi daug Omega – 3 ir Omega - 6 polinesočiųjų riebalų rūgščių, mikroelementų (geležies, kalcio, magnio, kalio ir fosforo) ir vitaminų (E, A, B ir C), būtinų norint išsaugoti reikalingą drėgmės lygį ir hidrolipidinį balansą. Dėl šių savybių kosmetikos priemonės su kanapių aliejumi tampa neįkainojamomis sausiems ir senstantiems plaukams.

 

HEMP SUBLIME ULTIMATE LUXURY ELIXIR

PRABANGOS SUTEIKIANTIS SERUMAS SU KANAPIŲ SĖKLŲ ALIEJUMI

Pagerintas kanapių aliejumi, todėl pasižymi savo puikiomis drėkinamosiomis, maitinamosiomis ir stiprinamosiomis savybėmis. Jis palengvina iššukavimą, stiprina ir švelnina plaukų paviršių suteikdamas elastingumo, blizgesio ir nuostabaus žvilgesio plaukams, todėl idealus kasdieniam naudojimui.

Veikliosios medžiagos:

KANAPIŲ SĖKLŲ ALIEJUS: sodriai pripildo plaukus ir galvos odą maitinamąją ir stiprinamąja jėga, kurios savybės įsiskverbia giliai, suteikdamas absoliutaus švelnumo ir spindesio.

OMEGA 3 ir 6 ALIEJAI: palengvina pasikeitimo procesus, pagerina keratinizaciją ir saugo galvos odą nuo ankstyvojo senėjimo.

KERAMIDŲ KOMPLEKSAS: lipidinis koncentratas su unikaliomis restruktūrizuojančiomis ir balansuojančiomis savybėmis. Jis padeda atkurti tvirtumą ir atsparumą, kad plaukai taptų sveikesni, tiesesni ir labiau žvilgantys.

Naudojimas:

Naudokite ant švarių, rankšluosčiu nusausintų plaukų 1-2 dozes per visą plaukų ilgį ir ant plaukų galiukų, vėliau išdžiovinkite. Naudokite ant sausų plaukų vėlesniam kondicionavimui ir drėkinimui. Tam, kad sustiprinti drėkinamąjį HEMP SUBLIME ULTIMATE LUXURY linijos poveikį, naudokite kelis lašus prieš plaunant plaukus šampūnu, paliekant įsigerti keliomis minutėms. 

Pakuotė:

100 ml

HEMP SUBLIME Serumas su...

30,00 €