0

ON CARE NO YELLOW SUPER BLOND laminavimo priemonė 300ml

34,00 €
100% saugus pirkimas
Kiekis

1383681
13 Prekės
Produktų linija
No Yellow
Paskirtis
Dažytiems plaukams
Plaukų žvilgesiui
Sausiems plaukams
Šviesiems plaukams
Tūris
300 ml

BLOND

COOL UP THE BLOND

"Selective Professional" tyrimų laboratorijose sukurta išskirtinė plaukų priežiūros linija NOYELLOW išryškina visus šviesius plaukų atspalvius. 

Paryškinkite ir neutralizuokite nepageidaujamus geltonus - oranžinius atspalvius. Sustiprinkite šviesių plaukų grožį šaltais trimačiais atspalviais.

 

Šiuolaikiška plaukų laminavimo procedūra, skirta naudoti tiek profesionalams ir namuose.

 

Laminavimo procedūra silpniems, lūžinėjantiems ir pavargusiems plaukams. Ji veikia plaukų išorę, apsaugodama juos nuo drėgmės praradimo, mechaninių pažeidimų, terminių įrankių ir kasdienio alinimo. Procedūra atliekama per 10 minučių ant išplautų plaukų ir suintensyvinama formavimo metu.

  

ONCARE SUPER – tai greita, lengva ir momentinė plaukų laminavimo procedūra su itin skystos tekstūros medžiaga, kuri plonu lameliniu sluoksniu padengia plaukų struktūrą. Pagrindinės sudedamosios dalys –  augalinis keratinas, aliejai ir želatina, dėl kurių plaukai tampa švelnūs, gyvybingi, įgyja veidrodinio blizgesio. Ilgai išliekantis poveikis.

 

 

ŠVIESIŲ PLAUKŲ LAMINAVIMO PRIEMONĖ

Laminavimo procedūra puikiai tinkanti šviesiems, natūraliems arba šviesintiems plaukams.

Dėl augalinio keratino, natūralaus obuolių ekstrakto ir žibuoklės, vilkdalgių bei levandų derinio plaukai tampa suvaldomi bei paklusnūs.

Naudojimas. Tepkite ant drėgnų, išplautų plaukų. Gerai nusausinkite rankšluosčiu, kad pašalintumėte vandens perteklių. Tepkite per visą plaukų ilgį ir palikite 5–10 minučių. Plaukus išskalaukite, išdžiovinkite ir formuokite. Laminavimo efektui sustiprinti plaukų formavimo metu rekomenduojame naudoti plaukų tiesintuvą. Prieš naudojimą gerai suplakite.

 

RITUALAS

  

PLAUKITE

Tolygiai sudrėkinkite plaukus ir išplaukite du kartus: pirmą kartą, kad pašalintumėte visus nešvarumus; antrąjį, kad paruoštumėte plaukus formavimui.

APVYNIOKITE

Nusausinkite plaukus rankšluosčiu, kad produktas prikibtų prie plaukų kamieno. Atsargiai paskirstykite "ONCARE Super" per visą plaukų ilgį ir ant plaukų galiukų, masažuokite sruogą po sruogos, kad paskatintumėte aktyviųjų medžiagų pasiskirstymą ir jų poveikį, plaukus iššukuokite ir palikite ne ilgiau kaip 10 minučių.Norėdami dar labiau sustiprinti procedūros poveikį, produktu išteptus plaukus apvyniokite rankšluosčiu ir palaikykite po šilumos šaltiniu.

Plaukus kruopščiai išskalaukite ir formuokite nenaudodami balzamų.

SUTEIKITE ŽVILGESIO

Priklausomai nuo plaukų tipo, plaukus tolygiai išdžiovinkite. Šviesius ar tiesius plaukus pirmiausia džiovinkite ranka, toliau naudokite minkštų šerių šepetį, kad gautumėte norimą šukuoseną. Garbanotiems plaukams rekomenduojame naudoti difuzorių ir džiovinti palenkus galvą žemyn.

PERTVARKYKITE

Šviesių ir tiesių plaukų formavimą užbaikite plaukų tiesintuvu. Karštis plaukų ilgiui suteiks ypatingo lengvumo.

Formuoti sunkiau tvarkomus plaukus rekomenduojame naudojant aliuminio foliją ant plaukų tiesintuvo plokštelių. Tiesintuvą braukite lėtai nuo šaknų iki galiukų, vienu kartu tiesinkite ne platesnes nei 2 cm pločio sruogas. Garbanotiems plaukams garbanas rekomenduojame papildomai formuoti plaukų tiesintuvu.

 

  

ESMINIŲ SAVYBIŲ DERINIMAS

AUGALINIS KERATINAS

Išgaunamas iš kviečių, ryžių, kukurūzų ir sojų, turi atkuriamąjį ir stiprinamąjį poveikį, atkuria plauko stiebą. Dėl hidrolizuotų mažos molekulinės masės baltymų suteikia plaukams tūrio ir juos pamaitina.

OBUOLIŲ SĖKLŲ ALIEJUS 

Puiki alternatyva silikonams. Jame gausu antioksidacinių augalinių maitinamųjų medžiagų, drėkinančių ir suteikiančių plaukams ryškumo, lėtina ląstelių senėjimą. Aliejus atkuria natūralų lipidinį barjerą. Jame yra vitaminų ir mineralų, skatinančių plaukų stiebo atsinaujinimą ir suteikiančių plaukams švelnumo.

OBUOLIŲ PEKTINAS 

Turi daug polisacharidų, suteikia plaukų stiebui struktūros ir apimties. Jis aprūpina plaukus mineralinėmis druskomis, drėkina, suteikia elastingumo bei stiprina plaukus.

 

3 LAMINAVIMO PROCEDŪROS

 

BLOND

•  Drėkina plaukus, atkuria jų elastingumą

•  Suintensyvina šviesių plaukų ryškumą

•  Akivaizdžiai pagerina plaukų struktūrą

•  Plaukai tampa švelnūs, lengvi ir paklusnūs

  

CURL

• Padeda iššukuoti ir suvaldyti nepaklusniausias garbanas

•  Suvaldo nepaklusnius plaukus

• Ilgai išlaiko suformuotas garbanas 

• Suteikia žvilgesio ir spindesio natūralioms garbanoms

  

SMOOTH 

• Palengvina šukavimą

• Suteikia žvilgesio ir suvaldo pačius nepaklusniausius plaukus

• Apsaugo galiukus nuo skilinėjimo

• Apsaugo nuo drėgmės poveikio ir šiaušimosi

    

 

ONCARE 

Manifestas grožiui.

Plaukų procedūrų priemonių linija, skirta prižiūrėti bet kokio tipo plaukus ir patenkinti visus kirpėjų poreikius. ONCARE“ atsižvelgia į visas esmines plaukų priežiūros procedūras ir skiria didelį dėmesį kliento gerovei bei sveikatai. 

ĮKVĖPIMAS

ŠAMPŪNAS BE SLES-SLS – pažangių technologijų dėka priemonių sudėtyje nėra SLES (natrio laureto sulfato) ar SLS (natrio laurilo sulfato).

FORMULĖS EVOLIUCIJA – dėl patobulintų formulių priemonės išlaikė visas savo savybes ir dabar yra dar veiksmingesnės.

SUDĖTIS – kiekviena linija buvo sukurta pagal specifinius natūralumo principus ir konkrečius skirtingų plaukų poreikius. 

APIBRĖŽTA PASKIRTIS – priemonių linijos buvo pritaikytos kiekvienam plaukų tipui, užtikrinant konkrečią ir tikslinę priemonių paskirtį.

PERDIRBTA PAKUOTĖ – pakuotė pagaminta iš 50 % perdirbto plastiko ir ją taip pat galima perdirbti. 

PLAUKUS PUOSELĖJANTYS BALZAMAI – ne tik kondicionuoja, bet ir pasižymi intensyviu poveikiu, kad jūsų plaukai atrodytų sveikesni ir gražesni.

  

Laisvė slypi paprastume.

ON CARE NO YELLOW SUPER...

34,00 €

Susijusios prekės