6

ON CARE REFILL dvikomponentė atstatomoji priemonė ploniems plaukams 15+15ml

7,29 €
100% saugus pirkimas
Kiekis

1383170
130 Prekės
Produktų linija
ONcare
Paskirtis
Pažeistiems plaukams
Ploniems plaukams
Priežiūrai po procedūrų
Silpniems plaukams
Tūris
15ml+15ml

REFILL

EFEKTYVUS APIMTIES ATKŪRIMAS

Linija, skirta intensyviam plauko atstatymui.

 

„ONCARE REFILL“ drėkina ir atkuria plaukų struktūrą. Išskirtinis gyvybingumas, apimtis ir intensyvus drėkinimas patiems trapiausiems plaukams. Priemonės tonizuoja ir atstato net ir ploniausius plaukus, suteikdamos jiems glotnumo.

Ploniems, spindesį praradusiems plaukams: puikiai atgaivina, atkuria, tonizuoja ir drėkina, suteikia apimties.

 

Švelnios maitinamosios medžiagos pasižymi dvejopu poveikiu: drėkina ir padidina plaukų apimtį. Po procedūrų jūsų plaukai taps lengviau iššukuojami ir formuojami bei pasižymės ypatinga apimtimi.

 

 

Ilgai išliekanti apimtis, tvirti ir elastingi plaukai be jokio pasišiaušimo.

 

 

REFILL TREATMENT

DVIKOMPONENTĖ ATSTATOMOJI PRIEMONĖ

Dvikomponentė papildančioji atkuriamoji priemonė ploniems arba išplonėjusiems plaukams. Profesionali, greito poveikio procedūra, skirta naudoti salone, kuri nuo pirmo panaudojimo atkuria ir sutankina plonus plaukus, papildydama juos iš vidaus. Jos speciali dvikomponentė formulė suaktyvėja maišymo metu, sukuria kreminę emulsiją, kuri per kelias minutes suteikia plaukams matomos apimties ir tankumo. Neapsunkina plaukų. 

Naudojimo būdas: dubenėlyje sumaišykite „Refill Nr. 1“ turinį su „Refill Nr. 2“ turiniu, kad susidarytų vienalytė emulsija. Kelias minutes palaukite, kad pradėtų veikti veikliosios medžiagos. Šepetėliu užtepkite ant išplautų ir rankšluosčiu nusausintų plaukų. Produktą paskirstykite retadantėmis šukomis, masažuokite ir palikite 5 minutėms. Kruopščiai išskalaukite ir tęskite šukuosenos formavimą.

   

ESMINIŲ SAVYBIŲ DERINIMAS

LINŲ SĖMENŲ ŠVELNUMAS

Linų sėmenyse gausu Omega 3 riebalų rūgščių, dėl kurių plaukams suteikiamas elastingumas, jie yra drėkinami ir stiprinami. Linų sėmenų savybės veikia plauko stiebą ir apsaugo nuo lūžinėjimo. Ši natūrali sudedamoji medžiaga ne tik stiprina plaukus, bet ir suteikia jiems ryškumo.

 

KANAPIŲ SĖKLŲ IR RYŽIŲ FITOKERATINAS: FUNKCINIS UŽPILDAS

Augaliniai keratinai, kurie dėl savo natūralių savybių sustiprina plaukus ir suteikia jiems apimties. Šios maitinamosios medžiagos padeda atkurti lūžinėjančius plaukus, jų struktūrą, suteikia elastingumo.

    

ONCARE 

Manifestas grožiui.

Plaukų procedūrų priemonių linija, skirta prižiūrėti bet kokio tipo plaukus ir patenkinti visus kirpėjų poreikius. ONCARE“ atsižvelgia į visas esmines plaukų priežiūros procedūras ir skiria didelį dėmesį kliento gerovei bei sveikatai. 

 

ĮKVĖPIMAS

ŠAMPŪNAS BE SLES-SLS – pažangių technologijų dėka priemonių sudėtyje nėra SLES (natrio laureto sulfato) ar SLS (natrio laurilo sulfato).

FORMULĖS EVOLIUCIJA – dėl patobulintų formulių priemonės išlaikė visas savo savybes ir dabar yra dar veiksmingesnės.

SUDĖTIS – kiekviena linija buvo sukurta pagal specifinius natūralumo principus ir konkrečius skirtingų plaukų poreikius. 

APIBRĖŽTA PASKIRTIS – priemonių linijos buvo pritaikytos kiekvienam plaukų tipui, užtikrinant konkrečią ir tikslinę priemonių paskirtį.

PERDIRBTA PAKUOTĖ – pakuotė pagaminta iš 50 % perdirbto plastiko ir ją taip pat galima perdirbti. 

PLAUKUS PUOSELĖJANTYS BALZAMAI – ne tik kondicionuoja, bet ir pasižymi intensyviu poveikiu, kad jūsų plaukai atrodytų sveikesni ir gražesni.

  

Laisvė slypi paprastume.

ON CARE REFILL...

7,29 €

Susijusios prekės