0

INC124-013 INCOLOR ENHANCING PIGMENT SYSTEM Blue velvet 150ml Spalvą paryškinantys pigmentai

27,90 €
100% saugus pirkimas
Kiekis

358005
15 Prekės
Produktų linija
Incolor
Paskirtis
Plaukų tonavimui
Spalvos išryškinimui
Tūris
150 ml

TIESIOGINIAI RYŠKINAMIEJI PIGMENTAI - AKSOMINĖS MĖLYNOS SPALVOS

Tiems, kas nori pasikeisti savo išvaizdą ar atgaivinti esamus atspalvius, INCOLOR siūlo paryškinti esamus tiesioginius pigmentus su nauja, lengva naudoti sudėtimi želė formoje. Pigmentai paryškina plaukų natūralią spalvą ir pabrėžia kosmetinę spalvą bei paryškina tonus, todėl galite sukurti gyvybingus ir madingus atspalvius.

Veikliosios medžiagos:

Organinis Argano Aliejus: maitina ir saugo plaukus dažymo metu.

Organinis Mongongo Aliejus: dėl jo švelninamųjų ir iššukavimą lengvinančių savybių jis idealiai tinka po dažymo procedūrų. Be to, viena esminių savybių yra gebėjimas padėti plaukams išlaikyti savo natūralų pigmentą ir saugo plaukus nuo saulės poveikio.

Naudojimas:

Atspalviai gali būti naudojami norint suintensyvinti atspindžius. Produktas, sumaišytas su kauke, gali būti naudojamas iškart po cheminių procedūrų. Reikalingas spalvos kiekis gali kisti priklausomai nuo plaukų ilgio ir būsenos: natūralūs pačių plaukų pigmentai turės įtakos galutiniam rezultatui. Nenudažo žilų plaukų.

Tolygiai paskirstykite ant švarių ir sausų plaukų, palikite ne ilgiau kaip 20 minučių, vėliau nuskalaukite.

BLUE VELVET - madingiems mėlyniems atspalviams sukurti arba neutralizuoti oranžinius atspalvius plaukuose. Maišant kartu su DEEP PURPLE - sukuriamas mėlynai violetinis atspalvis.

 

Naudojant TROPICAL GREEN kartu su BLUE VELVET - ypatingiems atspalviams sukurti arba sukurti kontrastą raudoniems/oranžiniams atspalviams plaukuose. 

Rekomenduojama naudoti ant 3 - 11 plaukų tono.

Natūralūs atspalviai:

Gali būti naudojami tam, kad suintensyvinti spalvą. Trukmė: 4/6 plovimai

Madingi atspalviai:

Iš spalvų intensyvumo galima spręsti, kad patartina juos atskiesti (iki 40%) su kauke tam, kad atgaivinti spalvą arba neutralizuoti nepageidaujamus atspalvius. Pavyzdžiui, Silver (Sidabro) gali būti naudojamas neutralizuoti nepageidaujamiems geltoniems atspalviams šalinti, kurie įprasti šviesiems ar balintiems plaukams. Jeigu norite siekti madingų efektų, galite naudoti tyrus madingus atspalvius, jų neskiedžiant. Trukmė: 6/6 plovimai.

ĮSPĖJIMAS:

• Nenaudokite ant labai jautrių plaukų;

• Nenaudokite, jeigu yra didelis kiekis žilų plaukų;

• Prieš naudojimą gerai suplakite;

• Nemaišykite su oksidacinėmis spalvomis;

• Dėvėkite pirštines;

• Nenaudokite šildymo šaltinių.

Yra 14 skirtingų atspalvių.

Talpa: 150 ml

Spalva: Aksominė mėlyna (Velvet Blue)

INC124-013 INCOLOR...

27,90 €

Susijusios prekės