0

NOW DESIGN CURL Skystis garbanoms formuoti 250ml

21,60 €
100% saugus pirkimas
Kiekis

82500
134 Prekės
Produktų linija
Now
Paskirtis
Garbanų formavimui
Plaukų formavimui
Tūris
250 ml

THE FUTURE OF STYLE IS NOW

NELAUKIME RYTOJAUS – BŪKIME STILINGI DABAR

Iš SELECTIVE PROFESSIONAL kūrimo laboratorijų pristatome NOW NEXT GENERATION - formavimo ir plaukų fiksacijos liniją tiems, kurie mėgsta išreikšti savo išvaizdą, tiek drąsiai, tiek tradiciškai!

NOW NEXT GENERATION gaminiai - tai nepriekaištinga kokybė, suteikianti galimybę kurti stilių nepaprastai lengvai.

Linija skirta pabrėžti, kontroliuoti ir patobulinti galutinį rezultatą, nepažeidžiant plaukų.

Kiekvienas gaminys unikalus, nes susilietęs su skirtingais plaukais, kinta.

Dėl išskirtinės COLOR SHIELD technologijos NOW NEXT GENERATION gaminiai suteikia plaukams sveikatos, elastingumo, švelnumo ir blizgesio.

Pagrindinis COLOR SHIELD technologijos elementas - išskirtinis rudųjų jūros dumblių ekstraktas - padeda apsaugoti plaukus nuo išorinių veiksnių ir neigiamo senėjimo poveikio.

 

DESIGN CURL

Skystis garbanoms formuoti

Skystis skirtas formuoti ir fiksuoti garbanas. Puikiai tinka kuriant garbanasišlaikant natūralų elastingą efektą. Sutvirtina, mažina nepaklusnumą ir suteikia blizgesio. Idealiai tinka naudoti su plaukų džiovintuvu, žnyplėmis, suktukais ar difuzoriumi. 

Privalumai:

  • Populiariausias „Selective Professional“ plaukų formavimo produktas. Pažangios technologijos dėka jis suaktyvina garbanas ir pabrėžia plaukus, palikdamas juos natūraliai atrodančius ir elastingus.
  • Produkto atminties efektas reiškia, kad šukuoseną galima suaktyvinti ir išlaikyti ilgiau.  Kai produktas naudojamas kartu su suktukais, difuzoriumi ar žnyplėmis - galimybė sukurti ilgalaikį efektą, išsilaikantį iki 7 dienų.
  • Dvejopo poveikio formulė drėkina ir pabrėžia kiekvieną įmanomą garbanojimo būdą, o plaukia tampa elastingi ir žvilgantys.

Veikliosios medžiagos:

PANTENOLIS: provitaminas B5 prasiskverbia į plaukus ir juos sudrėkina, suteikia lankstumo ir apimties. Silpniems ir pažeistiems plaukams suteikia žvilgesio, apimties ir gyvybingumo.

GLICERINAS: drėkina galvos odą, suteikia plaukams blizgesio ir kovoja su plaukų pūtimusi, plaukai tampa švelnūs ir šilkiniai.

FIKSUOJANTIS POLIMERAS: suteikia bet kokiai šukuosenai tvirtumo.

Naudojimas:

Išspauskite tiek priemonės, kiek reikia, atsižvelgiant į plaukų tipą ir ilgį. Tolygiai paskirstykite ant švarių, nusausintų plaukų ir pradėkite formuoti šukuoseną. Jeigu formą norite užfiksuoti dar stipriau, priemonės dar kartą užtepkite ant jau suformuotos šukuosenos.

NOW BEAUTY samprata:

+ LIGHT ON: Minkštoms, lengvoms ir blizgioms garbanoms.

Pakuotė: 250 ml

 

NOW DESIGN CURL Skystis...

21,60 €