0

IFE186 INSIGHT FEELINGS Memory of a scent - Hair & body spiced fragrance Kvepalai 50ml

45,00 €
100% saugus pirkimas
Kiekis

357626
10 Prekės
Paskirtis
Visų tipų plaukams

FEELINGS (liet. JAUSMAI)

Feeling (liet. Jausmas) / ˈfiːlɪŋ / daiktavardis, iš veiksmažodžio „feel" (liet. – jausti), t. y." experience" (liet. - patirti) emociją ar pojūtį.

Terminas, plačiai vartojamas angliškai. Paprastai apibūdinamas jausmas, pojūtis, emocinė būsena ar reakcija. Pradiniame žodyje veiksmažodis „jausti" reiškia arba fizinį suvokimą jutimais, arba intuityvų numatymo ar išankstinio supratimo pojūtį.

„Insight Feelings" linija atkuria „Insight" nuotaikas pasaulio salonams per gaminius plaukų stilistams bei kasdienį naudojimą salonuose ar mažmeninėje prekyboje.

Oda atlieka gyvybiškai svarbią organizmo funkciją, apsaugodama ją nuo visų rūšių bakterijų.

Štai kodėl mes sukūrėme naują odos priežiūros produktų liniją, skirtą kasdieniam naudojimui tiek namuose, tiek visur kitur.

 

 

Du naujieji universalūs „unisex" aromatai.
Sukurti kūnui ir plaukams, puikiai tinka purkšti ant audinių bei apatinio trikotažo.

INSIGHT kvepalai yra dvi viena kitą papildančios aromatų puokštės, dvi tos pačios aromatų šeimos atšakos.

Išbandykite 100% natūralius kvepalus!

 

Naujieji „Feelings" kvepalai - tai du skirtingi aromatai, turintys savitą skonį, tačiau juos vienija funkcionalumas: puikiai tinka naudoti ant kūno ir plaukų, taip pat ant audinių bei patalpų kvepinimui. Jie yra 100% natūralūs ir tinka vyrams bei moterims, leidžiantys pasilepinti komforto ir atsipalaidavimo akimirka dienos eigoje.
Nesvarbu, ar jūs labiau mėgstate gaivius ir tyrus kvapus, ar labiau gurmaniškas ir šiltas natas, mes turime tai, kas jums patinka.
Du skirtingi aromatai, kuriuos vienija ta pati siela.

Atraskime juos kartu.

 

 

FEELINGS

MEMORY OF A SCENT

Šviesūs ir lengvi lyg saulės nubučiuotų baltųjų gėlių krioklys.
Prieskoninės viršutinės natos slepia auksinį cinamono ir apelsino derinį, kartu atskleidžia kreminės vanilės ir pačiulių užuominas.

 

AROMATO NATOS:
Prieskoninės, gėlių ir rytietiškos

 

VIRŠUTINĖS NATOS:
Cinamonas ir apelsinas

 

VIDURINĖS (ŠIRDIES) NATOS:
Guboja, gvazdikai, kvapieji kanangai, rožės.

 

APATINĖS NATOS:
Grietinėlė, vanilė, pačiulis ir kedro mediena.

 

Kaip naudoti:

Purškite ant norimų vietų 10-15 cm. atstumu.
Venkite patekimo į akis ir gleivinę. Tik išoriniam naudojimui.

Dydis:

50 ml. - aromatas supakuotas elegantiškoje FSC popierinėje dėžutėje.

 

Mūsų formulių sudėtyje yra didelis procentas odai pritaikytų ekologiškų žaliavų, darančių mažą poveikį aplinkai:

NETOKSILINTOS PAVIRŠINIO AKTYVUMO MEDŽIAGOS

Natūralios kilmės, daugiausiai iš kokosų aliejaus šios paviršinio aktyvumo medžiagos lengvai irsta ir labai tinka odai, bet taip pat gerai prausia ir valo. Tinka net ir jautriausiai odai, saugo ją ir jos hidrolipidinį sluoksnį.

SERTIFIKUOTI EKOLOGIŠKI ALIEJAI IR EKSTRAKTAI

Visose savo formulėse naudojame aliejus ir ekstraktus iš ekologiškų ūkių, turinčių sertifikatus, nenaudojančių GMM, pesticidų ar kitų sveikatai ir aplinkai kenksmingų cheminių medžiagų, taip gauname veikliąsias medžiagas, pasižyminčias didžiausiu funkcionalumu.

ŠVELNIOS MINKŠTINAMOSIOS MEDŽIAGOS

Kaip ir pirmiau nurodytos medžiagos, šios taip pat yra augalinės kilmės, gaunamos iš kokosų aliejaus ir palmių sėklų aliejaus. Jos sustiprina formulių maitinamąjį ir šilko švelnumo pojūtį teikiantį poveikį, dėl kurio atsiranda malonesnis odos pojūtis.

AUGALINĖS KILMĖS GLICERINAS

Iš kokosų aliejaus gaunamas augalinis glicerinas ypač tinka rūpintis oda. Iš kitų medžiagų jis išsiskiria lengvu drėkinimu, taip apsaugodamas odą nuo išsausėjimo. Be to, glicerinas daro poveikį gaminio sudėtyje esančioms veikliosioms medžiagoms, sustiprindamas jų teigiamą poveikį odai. Tai labai švelni ir visiškai nedirginanti medžiaga.

ODAI DRAUGIŠKI TIRŠTIKLIAI

Tik augalinės kilmės (iš kokosų aliejaus, palmių sėklų aliejaus ir kukurūzų krakmolo) šios sudedamosios dalys sumažina galimą dirginimą, kurį sukelia prausimo veiksmas. Be to, sustiprina formulės drėkinamąsias savybes.

HIPOALERGINIAI KVAPAI

Naudojami tik hipoalerginiai kvapai mums leidžia sumažinti odos sudirginimo riziką.

 

IFE186 INSIGHT FEELINGS...

45,00 €