HEMP LENITIVE Rinkinys: šampūnas 250ml + serumas 100ml

32,00 €
100% saugus pirkimas
Kiekis

52901
33 Prekės
Produktų linija
Hemp
Paskirtis
Jautriai galvos odai
Nuo pleiskanų
Riebiai galvos odai ir plaukams
Tūris
250ml+100ml

HEMP

KANAPĖS STIPRINA BALANSĄ TARP GROŽIO IR GAMTOS.

Dėl kanapių augalo paprastumo atsiranda HEMP“ – inovatyvus veganiškas, nebandytas su gyvūnais ir aplinką tausojantis asortimentas.

 

„HEMP LENITIVE“ LINIJA - SVEIKATINGUMO RUTINA, ŠVELNUMAS IR RŪPESTIS, sukurta nuraminti ir atgaivinti jautrią ir ypač sudirgusią galvos odą.

 

Naudojant inovatyvią technologiją su kruopščiai atrinktų natūralių ingredientų tikslinėmis funkcijomis, „HEMP LENITIVE“ patenkina įvairius galvos odos poreikius, stiprina ir atkuria apsauginį galvos odos barjerą bei suteikia raminantį poveikį, apsaugą ir balansą. 

Nauja sveikatingumo era, nuo šaknų iki plaukų galiukų.

„HEMP LENITIVE“ - komfortas galvos odai ir plaukams. 

 

  

EKSTRAKTAI

„Celerex“ - visiškai natūralios kilmės medžiaga, gaunama iš salierų sėklų, mineralinių druskų, skaidulų ir mikroelementų, kuri naudojama hiperseborėjos, dehidratacijos, niežulio ir pleiskanų gydymui ir mažinimui. Ji kontroliuoja mikrobiotos plitimą išlaikant galvos odos tolygumą, ramina niežulį, paraudimą ir sudirgimą.

  

„Protex Shield“ - didelės molekulinės masės anijoninis polisacharidas, pasižymintis savybėmis, leidžiančiomis sukurti barjerą nuo: atmosferos veiksnių, UV spindulių, sunkiųjų metalų ir agresyvių produktų, taip apribodamas tarpląstelinę žalą ir suteikdamas raminamąjį poveikį.

 

„Biogrow Matrica“ - veiklioji medžiaga, sukurta pagal probiotikų technologiją, ji veikia esmines savybes kokybiniame epidermio augimo procese. Joje gausu būtinų baltymų ir fermentų, kurie atlieka barjerinę funkciją ir padeda plaukams ataugti.

 

   

Rinkinį sudaro:

 

 

HEMP LENITIVE

 

Raminamasis šampūnas jautriai galvos odai

  

Valomoji ir minkštinamoji procedūra su kanapių sėklų aliejumi. Švelniai valo, akimirksniu sumažina sudirgusios galvos odos niežėjimo pojūtį, stiprina plaukų struktūrą ir palieka malonų gaivumo pojūtį.

    

Naudojimas:

Paskirstykite ant sudrėkintos galvos odos. Įmasažuokite, tuomet kruopščiai nuskalaukite. Jei reikia, procedūrą pakartokite.

  

pH 5.00 - 6.00

86% Natūralios kilmės sudedamųjų dalių

Be SLES/SLS 

 

+

 

 HEMP LENITIVE

  

Raminamasis serumas jautriai galvos odai

  

Nenuplaunama valomoji ir minkštinamoji procedūra. Papildytas kanapių sėklų aliejumi ir Celerex, jis akimirksniu maitina ir ramina jautrią galvos odą. Suteikia malonų ir greitą raminantį pojūtį, atkuria uždegiminės galvos odos pusiausvyrą, pagerina jos atsparumą ir sumažina niežėjimo ar pleiskanojimo procesą.

 

Naudojimas:

Tepkite ant drėgnos galvos odos, švelniai įmasažuokite, kad geriau įsigertų. Nenuskalaukite. Serumą taip pat galima tepti kasdien ant sausos galvos odos

 

pH 5,00 - 6,00

96% Natūralios kilmės sudedamųjų dalių

HEMP LENITIVE Rinkinys:...

32,00 €