HEMP WATERLESS Koncentruotas drėkinamasis šampūnas 100ml

24,90 €
100% saugus pirkimas
Kiekis

1352302
42 Prekės
Produktų linija
Hemp
Paskirtis
Sausiems plaukams
Silpniems plaukams
Visų tipų plaukams
Tūris
100 ml

HEMP

KANAPĖS STIPRINA BALANSĄ TARP GROŽIO IR GAMTOS.

 

Dėl kanapių augalo paprastumo atsiranda HEMP“ – inovatyvus veganiškas, nebandytas su gyvūnais ir aplinką tausojantis asortimentas.

Idealiai tinka visiems plaukų tipams, ypač sausiems ir pažeistiems plaukams. HEMP“ išsiskiria savo funkcionaliomis ir efektyviomis veikliosiomis medžiagomis bei galimybe ypatingai drėkinti plaukus, suteikti jiems elastingumo ir palaipsniui suteikti švytėjimo.

Unikalumas ir jutiminių tekstūrų įvairovė kartu su saldžiu, rafinuotu aromatu, kuris įtraukia pojūčius į autentišką kelionę per bergamočių, apelsinų žiedų, sandalmedžio ir muskuso natas, daro HEMP“ sąmoningu plaukų priežiūros pasirinkimu.

 

  

HEMP WATERLESS 

HEMP“ WATERLESS – tai ritualas, kuriuo galvojama apie planetos ateitį, saugant pagrindinį gėrį – VANDENĮ.

 

Iš inovatyvaus „Selective Professional“ pasaulio ateina „Hemp Waterless“. Pirmasis ritualinis koncentratas, saugantis vandenį, jį pakeičiant itin maitinančiu ir drėkinančiu alaviju ir glicerinu.

 

Su ekologiškomis, 100 % perdirbtomis ir perdirbamomis aliuminio pakuotėmis „Hemp Waterless“ sumažina CO2 emisijas, mažina pakuočių kiekius, atliekas po panaudojimo  ir plastiko gamybą bei daro vis didesnį teigiamą poveikį jūrų biologinei įvairovei.

Kas geriau planetai, geriau ir mūsų plaukams.

Aplinkai draugiško grožio ateitis.

 

Koncentruota formulė leidžia pasirinkti kiekį ir naudojimo būdą, pritaikant jį prie kasdienių poreikių: nuo intensyvios procedūros iki lengvesnės drėkinamosios procedūros, optimaliai plaukų, galvos odos ir aplinkos sveikatai.

  

 

Alavijas

 

vienas seniausių vaistinių augalų, kuriame gausu vitaminų A, C ir E, mineralų ir amino rūgščių, kurios išlaiko plaukų pluoštą elastingą, pripildytą drėgmės ir švelnų. Antioksidantų buvimas taip pat padeda apsaugoti plaukus nuo  laisvųjų radikalų ir aplinkos žalos; išsaugo plaukų vientisumą, todėl jie tampa sveikesni ir žvilgantys.

Glicerinas

 

Cukraus alkoholis, išgaunamas iš augalinių aliejų; veiksmingas drėkiklis ir aktyvi drėgmę išlaikanti medžiaga, mažinanti plaukų pūtimąsi ir stiprinanti plaukų pluoštą. Drėkina plaukus ir galvos odą, apsaugo nuo galiukų skilinėjimo ir galvos odos anomalijų.

 

 

  

HEMP WATERLESS

Koncentruotas drėkinamasis šampūnas

Koncentruotas šampūnas su kanapių sėklų aliejumi ir alaviju švelniai valo, stiprina ir akimirksniu maitina plaukus. Patogus ir ypač efektyvus. Aktyvuojamas tiesiogiai su vandeniu. Sukuriamos kreminės putos, kurios giliai drėkina ir pagerina plaukų paklusnumą bei žvilgesį.

 

Jo koncentruota formulė užtikrina, kad naudosite jį bent du kartus ilgiau nei tradicinį šampūną.

 

 

 

Naudojimas:

Uždėkite metalinį tūbelės raktelį ant pakuotės galo, švelniai pasukite, kad išspaustumėte nedidelį produkto kiekį į delną. Patrinkite drėgnuose delnuose, kol atsiras kreminės putos. Paskirstykite ant galvos odos ir įmasažuokite, tuomet kruopščiai išskalaukite. Jei reikia, procedūrą pakartokite.

 

  

89% Natūralios kilmės sudedamųjų dalių

Be SLES/SLS

HEMP WATERLESS...

24,90 €