0

DECOLORVIT SCALP Šviesinamieji milteliai skirti šviesinti prie galvos odos 500g

37,00 €
100% saugus pirkimas

Plaukų dažai parduodami tik kirpėjams-profesionalams

1362004
154 Prekės
Produktų linija
Decolorvit
Paskirtis
Plaukų šviesinimui
Tūris
500 g

DECOLORVIT SCALP Iki 6 tonų šviesinantys šviesinamieji plaukų milteliai, skirti šviesinti plaukus prie galvos odos bei ypač pažeistiems plaukams.

Decolorvit SCALP yra kompaktiški, violetiniai šviesinamieji milteliai. Sukurti maksimaliam, laipsniškam ir švelniam šviesinimui prie galvos odos ir pažeistų plaukų.

Kreminė tekstūra užtikrina aukštą efektyvumo lygį bei saugų rezultatą plaukų struktūrai. „Oceanex“ technologija taip pat palaiko galvos odos drėkinimą ir elastingumą bei apsaugo plaukus šviesinimo metu, kad būtų užtikrintas didžiausias komfortas.

Lengvai homogenizuojami, jokiomis naudojimo sąlygomis nelaša ir nesipučia, ilgai išlieka minkšti bei neišdžiūsta.

 

Veikliosios medžiagos: 

 

PUPENIŲ TIRŠTIKLIS

Vandenyje tirpus polisacharidas, turintis kondicionuojančių ir minkštinančių savybių; užtikrina aukštą klampumą ir apsauginę plaukų funkciją. Natūralios kilmės medžiaga, storina plaukų kutikules bei atkuria paviršinę hidrolipidinę plėvelę.

  

MAKADAMIJŲ ALIEJUS

Išgaunamas iš riešutų šalto spaudimo metodu, reguliuoja riebalų išsiskyrimą, drėkina ir stiprina plaukus.

 

MIGDOLŲ ALIEJUS

Natūralus produktas, išgautas iš paties augalo sėklų, jame gausu vitaminų E ir B. Pasižymi antioksidaciniu poveikiu: giliai maitina plaukus ir stiprina plaukų atsparumą.

 

OCEANEX

Apsauginis kompleksas, sudarytas iš natūralių augalinės kilmės ingredientų. Turtingas jūrinių aminorūgščių, riebalų rūgščių, cisteino ir arginino, jis atlieka sinerginį drėkinamąjį ir restruktūrizuojantį poveikį, didindamas kolageno sankaupas.

 

TECHNIKA Šviesinimas prie galvos odos ar ant pažeistų plaukų.

ŠVIESINIMO STIPRUMAS Iki 6 tonų

MAIŠYMO SANTYKIS 1:1 šviesinant prie galvos odos; 1:1,5 šviesinant plaukų ilgį

IŠLAIKYMO TRUKMĖ  ne ilgiau kaip 35 minutes tepant ant galvos odos; ne ilgiau nei 60 minučių plaukų ilgiui

SINERGIJA DECOLORVIT OXY 10-20-30 vol / 40 vol galimas tik plaukų ilgiui.

 

 

Naudojimas:

DECOLORVIT Scalp turi būti maišomas tik su DECOLORVIT Active Use oksiduojančia emulsija 10-20-30 vol. pagal norimą balinimo lygį. Išmaišytą masę tepkite ant sausų plaukų. Leiskite pailsėti, bet patikrinkite šviesinimo procesą kas 5 minutes, ilgiausiai laikykite iki 35 minučių, kai tepate plaukus prie galvos odos, ir iki 60 minučių, kai tepate per plaukų ilgį. Išlaikymo trukmė priklauso nuo DECOLORVIT oksiduojančios emulsijos naudojimo pasirinkimo ir šviesinamų plaukų struktūros. Pasibaigus poilsio laikui, gerai nuplaukite vandeniu.

 

Tik profesionaliam naudojimui.

DECOLORVIT SCALP...

37,00 €