HEMP Drėkinamasis kondicionierius sausiems ir trapiems plaukams 1000ml

49,00 €
100% saugus pirkimas
Kiekis

1352010
41 Prekės
Produktų linija
Hemp
Paskirtis
Sausiems plaukams
Silpniems plaukams
Visų tipų plaukams
Tūris
1000 ml

HEMP

KANAPĖS STIPRINA BALANSĄ TARP GROŽIO IR GAMTOS.

 

Dėl kanapių augalo paprastumo atsiranda HEMP“ – inovatyvus veganiškas, nebandytas su gyvūnais ir aplinką tausojantis asortimentas.

Idealiai tinka visiems plaukų tipams, ypač sausiems ir pažeistiems plaukams. HEMP“ išsiskiria savo funkcionaliomis ir efektyviomis veikliosiomis medžiagomis bei galimybe ypatingai drėkinti plaukus, suteikti jiems elastingumo ir palaipsniui suteikti švytėjimo.

Unikalumas ir jutiminių tekstūrų įvairovė kartu su saldžiu, rafinuotu aromatu, kuris įtraukia pojūčius į autentišką kelionę per bergamočių, apelsinų žiedų, sandalmedžio ir muskuso natas, daro HEMP“ sąmoningu plaukų priežiūros pasirinkimu.

 

ATSAKOMYBĖ

 

HEMP“ yra 100 % veganiškas ir tvarus aplinkai asortimentas.

Augalinės kilmės sudedamosios dalys, tvarūs gamybos procesai ir perdirbtos bei perdirbamos pakuotės liudija apie sąmoningą teigiamo poveikio pasirinkimą ateičiai. 

Tai asortimentas be SLES ir SLS, be silikonų, dažiklių ar sintetinių kvapiųjų medžiagų, nebandytas su gyvūnais, pagamintas taikant vandenį tausojančias technologijas ir 100% veganiškas.

 

EKSTRAKTAI

 

HEMP“ padeda puoselėti grožį ir yra draugiškas aplinkai. 

Kanapių sėklų aliejus, išgaunamas iš sėjamosios kanapės (Cannabis Sativa) sėklų, gausus Omega 3 ir Omega 6 rūgštimis, kurios yra būtinos užkertant kelią plaukų išsausėjimui ir elastingumui palaikyti; jis padeda stimuliuoti elastino skaidulas, todėl plaukai tampa žvilgantys, sveiki ir stiprūs; Vitaminu E ir polifenoliais, dviem natūraliais antioksidantais, pasižyminčiais ypatingomis apsauginėmis savybėmis, kovojančiomis su laisvaisiais radikalais ir gerinančiais galvos odos kraujotaką, lėtinančiais senėjimo procesą ir stiprinančiais plaukus. 

 

   

 

HEMP

Drėkinamasis kondicionierius sausiems ir trapiems plaukams.

Drėkinamoji procedūra su kanapių sėklų aliejumi, skirta giliam kondicionavimui ir geresniam plaukų šukavimui. Maitina ir stiprina sausus bei silpnus plaukus, akimirksniu atkuria pažeistus plaukus; kreminė tekstūra apgaubia plaukų struktūrą jos neapsunkindama bei ilgą laiką palaikydama optimalų drėkinimo lygį.

  

Naudojimas:

Paskirstykite ant išplautų bei rankšluosčiu nusausintų plaukų. Iššukuokite plaukus, kad produktas tolygiai pasiskirstytų. Palaikykite 1 – 2 minutes. Kruopščiai išskalaukite.

  

pH 4,50 - 5,50

97% Natūralios kilmės sudedamųjų dalių

Be SILIKONŲ

HEMP Drėkinamasis...

49,00 €