2

ON CARE SCALP grynasis eliksyras visų tipų galvos odai ir plaukams 50ml

22,90 €
100% saugus pirkimas
Kiekis

1383820
19 Prekės
Produktų linija
ONcare
Paskirtis
Nuo plaukų slinkimo
Nuo pleiskanų
Plaukų žvilgesiui
Riebiai galvos odai ir plaukams
Tūris
50 ml

SCALP

GALVOS ODOS PUOSELĖJIMAS

 „ONCARE SCALP“ – natūralumo ir sveikatos derinys, atkuriantis galvos odos būklę, kartu puoselėjant mikrobiomą.

 

Speciali galvos odos linija, skirta subalansuoti galvos odos būklę. Priemonės paasižymi sodriomis tekstūromis, mineralų gausa, moksliškai patikrintais ir atrinktais ekstraktais, veiksmingomis formulėmis, atkuriančiomis jūrinėmis sudedamosiomis dalimis, kurios suteikia išskirtinius juntamus pojūčius.

 

 Puikiai tinka atkurti galvos odos pusiausvyrą, pagreitinti ląstelių atsinaujinimą, sustiprinti galvos odos apsaugą ir  suteikti plaukams natūralų žvilgesį bei sveiką išvaizdą.

 

SUBALANSUOTI ir pašalinti galvos odos nešvarumus.

PAGREITINTI ląstelių atsinaujinimą bei sustiprinti galvos odos apsaugą

PATOBULINTI plaukų žvilgesį ir sveiką išvaizdą

 

 

GRYNASIS ELIKSYRAS

Serumas tinkantis visų tipų galvos odai ir plaukams. Koncentruota formulė, specialiai sukurta atkurti plaukus nuo žalingo išorinių veiksnių poveikio ir regeneruoti galvos odą. Paruošia gydomosioms procedūroms ir padeda palaikyti gerą odos bei plaukų būklę.

 

Naudojimo būdas: prieš naudojimą gerai suplakite. Tepkite ant sausos galvos odos. Masažuojant paskirstykite produktą ant visos galvos odos. Palikite veikti kelioms minutėms. Kruopščiai nuskalaukite ir tęskite procedūrą su tinkamiausiu šampūnu arba galvos odos šveitikliu. Procedūrą atlikite reguliariai, kad būtų palaikoma galvos odos ir plaukų sveikata.

 

 

  

ESMINIŲ SAVYBIŲ DERINIMAS

 

MEDETKŲ EKSTRAKTAS 

 

Turtingas eterinių aliejų, flavonoidų ir karotinoidų mišinys, pasižymintis puikiomis priešuždegiminėmis, antibakterinėmis ir raminančiomis savybėmis, skirtas nuraminti galvos odos problemas. Jis drėkina galvos odą ir stimuliuoja jos medžiagų apykaitą, todėl ji tampa labiau subalansuota.

 

 

 

ALIJOŠIAUS SULTYS

 

Kupinos vitaminų A, C ir E. Ramina, maitina ir stiprina galvos odą, saugo plauko struktūros vientisumą. Vitamino B-12  dėka skatinamas ląstelių atsinaujinimas ir stimuliuojama mikrocirkuliacija. Sudėtyje yra vandens, mineralų ir aminorūgščių, pasižyminčių antibakterinėmis savybėmis, kurios nuramina niežėjimą ir valo plaukų svogūnėlius.

 

SEPICALM

 

Raminantis, mineralinis kompleksas, atkuriantis galvos odos sveikatą ir atpalaiduojantis jautrią galvos odą.

 

AQUARICH

 

Glicerino, avižų, lecitino ir kalio kompleksas, padedantis išlaikyti reikiamą drėgmės lygį ir sustiprinti plaukų struktūrą.

 

    

ONCARE 

Manifestas grožiui.

Plaukų procedūrų priemonių linija, skirta prižiūrėti bet kokio tipo plaukus ir patenkinti visus kirpėjų poreikius. ONCARE“ atsižvelgia į visas esmines plaukų priežiūros procedūras ir skiria didelį dėmesį kliento gerovei bei sveikatai. 

ĮKVĖPIMAS

ŠAMPŪNAS BE SLES-SLS – pažangių technologijų dėka priemonių sudėtyje nėra SLES (natrio laureto sulfato) ar SLS (natrio laurilo sulfato).

FORMULĖS EVOLIUCIJA – dėl patobulintų formulių priemonės išlaikė visas savo savybes ir dabar yra dar veiksmingesnės.

SUDĖTIS – kiekviena linija buvo sukurta pagal specifinius natūralumo principus ir konkrečius skirtingų plaukų poreikius. 

APIBRĖŽTA PASKIRTIS – priemonių linijos buvo pritaikytos kiekvienam plaukų tipui, užtikrinant konkrečią ir tikslinę priemonių paskirtį.

PERDIRBTA PAKUOTĖ – pakuotė pagaminta iš 50 % perdirbto plastiko ir ją taip pat galima perdirbti. 

PLAUKUS PUOSELĖJANTYS BALZAMAI – ne tik kondicionuoja, bet ir pasižymi intensyviu poveikiu, kad jūsų plaukai atrodytų sveikesni ir gražesni.

  

Laisvė slypi paprastume.

ON CARE SCALP grynasis...

22,90 €

Susijusios prekės